Sarahhye
Sunday blues

Glossier Review – Part 1

Jeg er kommet rigtig godt igang med alle de lækre Glossier sager, som jeg fornylig købte. Læs tidligere indlæg HER . Jeg lovede jer et indlæg om produkterne, og man skal jo holde, hvad man lover. Jeg har valgt at dele indlægget op i flere dele (jeg ved endnu ikke hvor mange indlæg det bliver til, da jeg har en ny sending på vej – så spændende). I dette indlæg skal det handle om Glossier Phase 1 Set. Dette er et essentielt kit, der gør din hud klar til make-up. Skin First, Makeup Second. Sættet indeholder 3 dele: en cleanser, en moisturizer og en balm – og selvfølgelig deres lyserøde signatur pouch, til at opbevare produkterne i.

The Milk Jelly Cleanser er en cremet gel, der (som navnet indikerer) renser huden. Denne face wash skal tilføres på tør eller “dampet” hud, for at den virker bedst. Jeg bruger denne om aftenen når huden trænger til at blive renset, eller som rens om morgenen inden jeg lægger min make-up, og inden ansigtscreme. The Milk Jelly Cleanser er step 1.
Personligt synes jeg denne cleanser er ganske fin. Den er cremet, og let at påføre. Mit hjerte er ikke helt oppe og ringe over denne, da jeg personligt ikke synes den dufter helt sublimt, ej heller matcher min hud bedst. Den er efter min mening, en anelse for fed i forhold til, at det er en cleanser. Men den kan absolut, hvad den skal og sammen med de to andre produkter i dette sæt, fungerer den virkelig fint.

Priming Moisturizer er step 2. Dette er en meget flydende og virkelig genial creme, der udglatter, fugter og ensarter huden. Jeg bruger denne inden make-up og efter jeg har renset med Milk Jelly cleanseren. Den fungerer nemlig rigtig godt som primer. Jeg er MEGET begejstret for denne Priming Moisturizer, og kan ikke forstå, at jeg har kunnet leve uden. Den er så god, at jeg ofte ikke behøver bruge make-up på huden efter, da den virkelig går ind og ensarter. Både i forhold til fugt, men også i forhold til farve. Den fjerner røde spots, udglatter og blødgør. Den er ret så fantastisk.

Balm Dotcom Birthday er sidste del i dette sæt. Det er en Balm, der både kan bruges som læbepomade og highlighter, men den kan også bruges på særligt tør hud. Når man køber dette Phase 1 Set, kan man frit vælge mellem deres 6 forskellige Balm Dotcom varianter. Jeg valgte Birthday netop for at kunne bruge den som highlighter, da der er tilføjet en smulle glimmer i denne. Den er så fin både som highlighter og som læbepomade. Jeg bruger den faktisk mest som sidstnævnte, og den er virkelig gået hen og blevet uundværlig for mig her i vinterkulden. Den klistrer ikke på læberne, ej heller er den for flydende. Balm Dotcom er virkelig EVERYTHING og absolut et Must Have, hvis man handler Glossier.

Jeg har stadig en del produkter tilbage, som kommer i et senere indlæg – blandt andet Cloud Paint og Generation G. Jeg har i øvrigt også oprettet en ny kategori her på bloggen, så vi kan få lidt mere fokus på beauty. Jeg håber i fik noget ud af indlægget, XX Sarah.

2 kommentarer

  • Jeg har en god veninde i New York, der er så sød at sende mig produkter. Glossier sender ikke til DK, men jeg tænker der ikke kan gå længe. Hold øje med min instagram, der kommer nemlig spændende Glossier muligheder inden længe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvordan har du fået fat i produkterne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday blues