Sarahhye
Sassy saturday

10 spørgsmål til Mette Høgh

Jeg har jo denne lille serie med forskellige spørgsmål kørende her på platformen, der gør det muligt at kunne komme lidt ind under huden på andre skønne bloggere. Denne gangs deltager er den dygtige (og vildt søde) Mette Høgh.

Hvorfor begyndte du at blogge? Jeg tror egentlig jeg begyndte, fordi jeg brugte utrolig meget tid på min Instagram (Mettehogh), men var ærgerlig over, at jeg ikke kunne skrive længere tekster til mine billeder, derfor tænkte jeg at en blog var på sin plads. Jeg elsker at være kreativ, og det føler jeg, at jeg kan være på de sociale medier. Faktisk havde jeg leget lidt med tanken om en blog i flere år, men turde ikke helt tage springet.

Hvad er din største oplevelse som blogger? Jeg oplever ret mange faktisk. Som sagt er mine følgere/læsere ret positive. Jeg oplever ofte at piger skriver til mig, at de finder meget inspiration hos mig, og at de er glade for mit arbejde! Beskeder som disse, betyder utrolig meget for mig! Det viser at mit arbejde ikke er spildt. Udover det, har jeg været på Ystad Salsjöbad for en uge siden, i forbindelse med min blog, og det var en fantastisk oplevese!

Hvad er dit yndlingsemne at blogge om? Jeg blogger faktisk kun om mine yndlingsemner. Det er helt klart fashion, livsstil, bolig og lidt personligt.

Hvor får du inspiration fra? Det er faktisk et rigtig svært spørgsmål, ikke fordi jeg ikke får noget inspiration fra nogen, men fordi jeg simpelthen ikke tænker over det, fordi jeg suger inspiration til mig ubevidst. Jeg bliver selvfølgelig vanvittig inspireret af andre Instagramere, og bloggere, det er klart, det er der jeg bruger utrolig meget tid, og jeg følger en masse inspirerende personer, som laver noget super inspirerende indhold. Udover de sociale medier, inspirerer folk på gaden mig rigtig meget. Jeg finder utrolig meget inspiration til tøj og accessoires, når jeg ser folk på gaden, idet der er så mange forskellige stilarter! Jeg synes det er super fedt at se folk gå anden tøj end det jeg selv går i, og dette er med til at jeg får lyst til at prøve noget nyt!

Hvilket brand beskriver dig bedst som person, og hvorfor? Uh den er virkelig svær. Det har jeg faktisk aldrig rigtig tænkt over før. Det svar må i lige have til gode, til en anden god gang.

Hvad er dit seneste køb, og hvad bliver dit næste? Hmm, hvis det skal være dyrekøb, så er mit sidste faktisk helt tilbage til marts måned, hvor jeg købte mine Louis Vuitton støvler – og mit næste dyre køb bliver forhåbentlig i denne måned, da jeg er skrevet op til en Gucci taske, som skulle komme i midten af denne måned.

Hvad er dit absolut yndlings item i din garderobe? Det må helt klart være mit Gucci bælte, og mine Rails skjorter! Det er klart det i min garderobe jeg bruger allermest, og hjælper mig i en hver tøjkrise

Hvad er dit største fejlkøb? Haha, det er faktisk en lidt sjov historie. For 4-5 år siden, hvor jeg begyndte at interessere mig for designer ting, troede jeg ALT ens tøj SKULLE være designertøj, for at man kunne gå op i det. Så alt jeg så, der havde det rigtige mærke, VILLE jeg have. Så jeg ??forelskede?? mig i en blå Acne sweater, og kørte ud for at købe den, og da jeg kom hjem var jeg helt vildt ulykkelig, fordi den jo slet ikke var min stil, og jeg kun havde købt den pga mærket.. Jeg tror jeg gav omkring 2300kr på den, og jeg var omkring 15 år haha. Det er mit største fejlkøb nogensinde. Siden da er jeg også blevet MEGET klogere. Man behøver ikke have et helt klædeskab af designervarer. Man skal købe hvad man synes er pænt!

Hvor ser du dig selv om 5 år? Om 5 år er jeg 25 år. Der ser jeg mig selv stadig arbejde med sociale medier, om det er med bloggen, Instagram eller noget helt andet, men stadig som en form for influencer. Jeg ser mig selv bo i København, og måske med tanker om en lille baby.

Hvad er dine bedste råd til at blive en succesfuld blogger/instagrammer? VÆR JER SELV! 100%. Det er det bedste råd jeg rigtig kan give. Ikke lav om på jer selv, for at blive en succesfuld instagrammer eller blogger. Folk skal følge JER, og ikke en i prøver at være. Tag billeder af hvad i interesserer jer for, vis folk hvem i er, og sørg for at bruge tid på jeres indhold og redigering.

Du kan besøge Mettes blog lige HER. God aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sassy saturday