Sarahhye
New Supreme Bag

What a great suit

Blazer – Asos / Bukser – Asos

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at tern (check) er en kæmpe trend lige nu. Personligt er jeg helt vild med tendensen, og kigger meget efter dette når jeg shopper. Min forholdsvis nye (og meget fine) frakke fra H&M et godt eksempel på dette. Et andet godt eksempel, kunne være dette fine suit, som i den grad har fanget mit øje. Jeg synes det er SÅ tjekket, og jeg gad virkelig godt tilføje et suit i denne stil til min garderobe. Det ville være ret cool, tænker jeg. – Og så med et par iøjenfaldende sneaks og statement smykker? Det er helt klart i mine overvejelser! XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Supreme Bag