Sarahhye
Copenhagen

10 spørgsmål til Elizabeth Godsk

I dagens indlæg kan du komme lidt tættere på den cool blogger Elizabeth Godsk. Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at stille hende en række spørgsmål, som du kan læse svarerne på lige herunder!

Hvorfor begyndte du at blogge? Ideen til bloggen opstod under mit højskoleophold, hvor jeg studerede design. Jeg fik pludseligt lysten til at udfolde mig kreativt igennem bloggens univers, som giver mig mulighed for at inspirere og korrespondere om min store interesse, mode.

Hvad er din største oplevelse som blogger? Det må enten være da jeg blev “Ugens Blogger” her på Nouw i starten af min bloggertid, eller da jeg blev interviewet omkring mine favorit vinter-outfits.

Hvad er din største inspirationskilde? Jeg får min inspiration mange steder fra. På gaden såvel som på Instagram, der jo altid er fyldt op med inspiration. Derudover elsker jeg også at surfe rundt på Pinterest, som giver mig en masse nye ideer til cool outfits.

Hvilket brand beskriver dig bedst som person? Det må uden tvivl være Ganni. De har et legende univers fyldt med farver, skøre snit og vilde prints. Det er sjovt og anderledes.

Hvad er dit seneste køb? Mit seneste køb er et par hvide kitten heels fra Zara, som jeg glæder mig til at rocke til de kommende fester på studiet. Derudover har jeg også netop bestilt en rød sweater fra Ganni, som jeg har savlet over alt for længe.

Hvad er dit absolut yndlings item i din garderobe? Den er svær… Men hvis jeg skal vælge én tin, som jeg virkelig elsker og bruger ofte, må det enten være min Balenciaga taske, eller min grønne blomsternederdel fra Ganni, som jeg stadig, trods den for længst har haft sin storhedstid, er helt vild med.

Hvad er dit største fejlkøb? Jeg synes faktisk, at jeg er forholdsvis god til at være velovervejet og dermed undgå fejlkøb, men nogle måneder tilbage købte jeg en skrigpink hoodie, som jeg aldrig fik brugt. Det var klart et fejlkøb!

Hvis du kunne stjæle 3 items fra mig, hvad skulle det så være? Dine Hermes slippers, helt uden tvivl – de er så fine! Jeg leder også selv efter en stor, lækker Balenciaga taske, så jeg vil hjertens gerne snuppe din i stedet. Og til sidst må det være din nye ternet frakke fra H&M, som jeg også selv har haft et godt øje til i et stykke tid. Den er så lækker til efteråret!

Hvor ser du dig selv om 5 år? Om 5 år, er jeg ved at være færdig med min uddannelse, og jeg drømmer derefter om at bosætte mig i indre København – gerne med et fedt arbejde inden for modebranchen!

Beskriv dig selv med 3 ord: Jeg er meget impulsiv, snaksaglig og ustruktureret (muligvis lidt et rodehoved..)

Du kan besøge Elizabeths blog lige HER, og i øvrigt læse et interview med mig på selv samme blog lige HER. God eftermiddag, XX Sarah.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen