Sarahhye
Winter Goals

Gør det mig uinteressant, at jeg har en manglende lyst til at feste?

Jeg har virkelig længe gået rundt og haft absolut ingen lyst til at drikke mig i hegnet. Jo, jeg synes det er sjovt engang i mellem, og jeg gør det skam også. Men slet ikke i det omfang, jeg engang befandt mig i. Jeg arbejder fuldtid. Det vil sige 37 timer mandag til fredag på mit ene job, og ca. 4 timer udover på mit job i min mors butik hver lørdag. Jeg har således kun 1,5 fridag på en uge. Jeg vil ikke lyde som om jeg klager – det gør jeg absolut ikke, for jeg gør det fuldstændig af egen fri vilje. Du kan derfor snildt kalde mig en businesswoman (måske) – du kan i hvert fald kalde mig det lidt mere nu, hvor jeg har fået mig en iPhone 7 plus. Ekstra business. Men med dette mener jeg bare, at mine få fridage bliver SÅ hellige for mig, og jeg gider således ikke bruge den korte fritid jeg har på at have tømmermænd og komme i søvnunderskud. Jeg prioriterer at bruge mine fridage på at være produktiv, skabe minder (jeg kan huske), og nyde at jeg kan gøre lige præcis, hvad jeg har lyst til.

Når jeg så tager i byen, hvilket selvfølgelig sker, bliver jeg ikke ude til kl. 06 næste morgen. Inden klokken når at blive 06, har jeg fået hovedpine, jeg har eyeliner i hele smasken, og så kan jeg ikke gå lige. Hvad er så meningen? Jeg ved ikke om jeg er vokset fra det. Jeg ved ikke om det er fordi, jeg ikke er single. Jeg ved ikke hvorfor – men jeg ved, at det BURDE være helt okay alligevel. Men det er det ikke. Jeg har dårlig samvittighed, når jeg er personen i selskabet, der hellere tager hjem tidligt fordi en Happy Meal lyder meget mere tiltalende end 10 shots for 180kr. Og jeg har dårlig samvittighed, hver gang jeg siger nej tak til en bytur. Og det gør mig så angst for, at jeg lige pludselig ikke længere vil få buddet. Min holdning er, at man aldrig skal gøre noget fordi man føler tvang. Tvang er nok heller ikke helt det jeg føler, men hvorfor får jeg så dårlig samvittighed alligevel på trods af det? Bør jeg ikke have helt ro i maven over og være helt cool med, at jeg sommetider hellere bare vil sidde derhjemme i min lille havnelejlighed og se Confessions Of A Shopaholic, og undre mig over, hvordan pokker hun fik styr på sin købetrang?

Jeg synes det er enormt tankevækkende, at jeg føler mig set ned på, fordi jeg ikke vil drikke hjernen ud hver weekend. Og hvor jeg skal placere en syndebuk, kan jeg ikke blive enig med mig selv om. Jeg kan ikke engang finde ud af om der overhovedet er en syndebuk. I hvert fald mener jeg bund alvorligt og ærligt, at man skal gøre, hvad man har lyst til. Om det så er at tage i byen eller ej. Og jeg mener også, at man skal respektere andres valg om at feste eller ej (og alle andre scenarier for den sags skyld), selvom det måske ikke lige er det, man selv havde valgt. Hav en skøn aften kære læsere – uanset hvad i skal lave. XX Sarah

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Goals