Sarahhye
Plastic Fantastic

Screenshots #2

Ihhhh jeg er helt fuldstændig pjattet med denne showpiece bluse fra Lovechild. Pernille Teisbæk havde den på under den netop overståede modeuge, og hun rockede den – som med alt andet hun ifører sig 😉 Derudover tiltaler alt der er pink mig lige for tiden. Jeg er totalt pjattet med pink – og Burger King for den sags skyld. Så at tage et BK skilt og pinkificere det, falder lige i min smag. Jeg kan ikke få nok af pink.

Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER Helmut Langs univers, og lige for tiden poster de mange sjove og inspirerende ting både på deres profil, men også i deres story. Det minder mig om, at jeg skal hoppe i min Helmut jakke igen meget snart. Og åggghh Cecilie Bahnsen !!! Det show gad jeg virkelig godt have været til under CPHFW. Og se lige denne fine kjole – hvem ville ikke gerne føle sig som en lille klokke i denne?

Jeg kan simpelthen ikke FATTE, at jeg ikke kendte dette overdrevet seje kultmærke Glossier, sidst jeg var i NYC. Havde jeg dog bare kendt det dengang, havde jeg købt hele butikken! Hele deres univers inspirerer mig simpelthen så meget, og falder virkelig i min smag. Jeg ville elske at overforbruge disse produkter. Og like I said: alt pink… SÅ fint!! Hav en dejlig dag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastic Fantastic