Sarahhye
I Dream To Be Skate Kate + rabatkode

7 facts

… jeg går foruroligende ofte (virkelig ofte) med sokker i mine Birkenstock. Hvis i følger med på Instagram er i helt sikkert stødt på det en gang eller to i min story. Det er ikke fordi det er pænt overhovedet, det er bare så nemt og så behageligt.

… jeg kan ikke fordrage skibukser! Jeg ved ikke hvorfor, jeg synes bare der er noget forfærdeligt over dem og over pasformen på skibukser.

… jeg har pt. 21 tomme skotøjsæsker stående i mit soveværelse. Det er nemlig kun et års tid siden, at jeg er blevet helt pjattet med sneakers – og så tog det ellers også bare overhånd haha.

… jeg har en lille fisk der hedder Erling. Den fik jeg, da min tidligere lille Betafisk, Leonardo, desværre døde. Ham havde jeg ellers haft siden min 18 års fødselsdag.

… jeg har aldrig kunnet lide minimælk eller skummetmælk. Jeg er et af de børn, der ALDRIG er vokset fra sødmælk. Jeg forguder sødmælk, og vil aldrig på afvænning.

… jeg har en tand i undermunden som er FULDSTÆNDIG på afveje. Da jeg var mindre og gik til tandlægen med den, fik jeg af vide, at den ikke var “skæv nok” til bøjle eller nogen form for behandling. What a joke. Bevismateriale ses på ovenstående billede … den er TYDELIGVIS skæv nok.

… da jeg var mindre, ville jeg være retsmediciner, når jeg blev stor. Jeg var nemlig sindssygt fascineret af krimiserier, og var særligt tosset med karakteren “Abby” fra tv-showet NCIS.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Dream To Be Skate Kate + rabatkode