Sarahhye
Mom Jeans & Hermès Slippers

I Dream To Be Skate Kate + rabatkode

Jeg har virkelig øje på solbriller lige for tiden (også selvom solen ikke er vildt meget til stede), og er fornylig faldet over denne fine Céline model “Skate Kate”. De har en perfekt størrelse, er tilpas kantet og har den helt rigtige sorte farve. Jeg fandt disse på Sunglassesshop.dk, hvor du faktisk lige nu kan spare 20% + fri fragt på hele dit køb ved brug af koden “COUNT20”. Det er altid klart federe at købe noget med rabat! Så er der penge til alle mulige andre sager også. Jeg overvejer kraftigt at bestille “Skate Kate” hjem – de er alt for cool jo, og vil passe sindssygt godt ind i min garderobe! Jeg må bare eje dem someday. Du kan finde de smukke shades lige HER. Hav en dejlig dag. XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mom Jeans & Hermès Slippers