Sarahhye
New Highstreet Pants

Pants in action

Bluse – Zara (Lignende her) / Bukser – Neon Rose / Taske – Supreme / Boots – Ganni

Outfittet her er fra i torsdags, hvor jeg jo som bekendt havde fødselsdag (!!). Jeg tippede om disse bukser for en uges tid siden som en del af et tracksuit. Jeg endte med kun at købe bukserne, og er faktisk gået hen og blevet vildt glade for dem. De nåede lige at komme hjem i rette tid til min fødselsdag, og de blev således taget i brug for første gang i zoo haha. Jeg elsker striberne ned af benene, også fordi farvekombinationen på striberne er lidt atypiske i min verden. Men jeg synes de fungerer super godt, og jeg er sikker på jeg nok skal få dem brugt meget. Skynd dig at få fat i et par, de er nemlig low in stock. XX Sarah #nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Highstreet Pants