Sarahhye
Screenshots

B-DAY

I torsdags var det jo endelig min fødselsdag. En dag jeg havde set helt vildt meget frem til, og haft totalt høje forventninger til. Det er jo stort at blive 20 år!!! Jeg havde virkelig en skøn dag, som startede med brunch i min lejlighed for min familie. Da jeg er den yngste af fire søskende, kan i måske tænke jer til hvor mange vi endte med at blive, når alles ledsagere selvfølgelig også skulle med haha. Da vi så havde spist lækker brunch og jeg havde pakket alle mine fine gaver op, tog vi i zoo. Altså jeg er et kæmpe legebarn, som holder virkelig, virkelig meget af dyr. Jeg er fuldstændig pjattet med dyr!!! Så det var jo ligesom det aller mest oplagte at lave den dag. Jeg hyggede mig virkelig, og tiden fløj virkelig afsted mega, voldsomt hurtigt. Jeg fik både klappet geder og fodret aber – hvad mere kan man egentlig ønske sig? For lige at toppe det, kan jeg fortælle, at jeg sluttede dagen af med en kæmpe steak. Lige som man troede det ikke kunne blive en bedre fødselsdag. Jeg starter mit år som 20-årig virkelig godt ud, skal jeg hilse og sige. God weekend kære læsere, xx.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Screenshots