Sarahhye
Streets of Florence

Birthday Wishes

1/Ganni Kjole 2/Rudolph Care Bodylotion 3/Rudolph Care Ansigtscreme 4/Ikea Kommonde 5/Nike Air Force 1 sneaks 6/Chanel Concealer 7/Zarkoperfume Pink Molécule 8/Jane Kønig Hoops

JAAA jeg har fødselsdag d. 27. Juli (om 10 dage) – det har Nikolaj Coster-Waldau, Tory Lanez, Winnie Harlow, Triple H og vores gamle konge Christian d. 10. faktisk også. Jeg deler (som så mange andre) fødselsdag med ret mange legender, men ikke destomindre skal dagen for mine nærmeste handle (mest) om mig lol. Jeg synes altid, at det er fantastisk at have fødselsdag – man bliver fejret, får en anledning til at spise (meget) kage, OG man får gaver. Ovenover har jeg samlet de 8 ting, jeg ønsker mig allermest til min fødselsdag. Som i ved har jeg savlet over Ganni kjolen længe nu, så derfor er den selvfølgelig med på ønskelisten. Ønsker som make-up, parfume og cremer er ALTID med på min liste.. Jeg er nemlig ekstremt dårlig til selv at gå ud og shoppe sådanne sager. Af en eller anden grund finder jeg det irriterende at købe, da der altid er 1000 andre ting jeg hellere vil bruge mine penge på inden. Det er således også ting jeg ofte mangler, da man jo anvender den slags produkter hver eneste dag – og jeg vil absolut ikke undvære. Derfor elsker jeg at åbne en gave, der indeholder skønhedsprodukter. En anden ting jeg også ønsker mig meget er en ny kommode. Da Emilio og jeg flyttede ind i vores lejlighed, faldt han over den kommode jeg har nu, så to af skufferne gik helt i stykker haha. Jeg elsker ellers min nuværende kommode, men jeg må nok erkende, at det er tid til en ny. Sneaks og Hoops er også ting jeg elsker, og også ting jeg aldrig kan få for mange af. Uha, jeg glæder mig til at have fødselsdag – jeg føler mig som en 8-årig pt. God dag, XX Hye.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streets of Florence