Sarahhye
Festival Season!

5 gode råd til studenterugen

D. 22. Juni – i dag – er det præcist et år siden, at jeg blev student fra Sct. Knuds Gymnasium i Odense. Det er virkelig gået stærkt – jeg føler, at det kun er sådan en måned siden. Studentertiden var virkelig fed. Jeg har stadig ikke oplevet noget siden, hvor man bare har haft det sjovt to uger i streg. Studentertiden slog endda Roskilde, som jeg absolut ikke troede kunne blive slået af noget. Alt var bare fedt ved de uger der: Det var fedt at være færdig, få 12 i huen og nyde alt dette med de søde mennesker man har fulgtes med gennem 3 år. Jeg tænkte derfor, at der måske sidder nogle læsere derude, som lige nu står og skal til at opleve alt dette, og som lige kunne bruge 5 gode råd med på vejen (fra en der gav den alt for meget gas den uge).

– Husk at spise og drikke. Ja, nu tænker i nok “Flooot tænkt smarte” – men det er virkelig, virkelig vigtigt. Man drikker (selvfølgelig) meget i løbet af sådan en uge, men det er også vigtigt at drikke noget uden alkohol, så man ikke dehydrerer. Man er i gang mange timer ad gangen, og kan nemt have det så sjovt, at man glemmer dette basale råd. Men jeg lover i vil sætte pris på ikke at dehydrere lige pludselig eller få det skidt, fordi man ikke har fået noget i maven i mange timer.

– Husk at sove. For pokker!!!! Jeg ville sådan ønske nogen havde sagt sådan til mig. Jeg sov stort set ikke i 12 dage. Jeg var så udmattet til sidst, at jeg ved det absolut sidste gilde jeg var til, var jeg nødt til at ringe efter min bror, da jeg bare næsten ikke kunne holde mig stående mere. På det tidspunkt boede jeg med mine forældre i Stenstrup (et godt stykke væk fra Odense), så det var ikke så nemt at komme helt hjem. Jeg havde i løbet af dagene været mest hos mine veninder – og faktisk en enkelt gang overnattet i min bil med min veninde Astrid (som faktisk er blevet student i år, tillykke A). Så ja, jeg synes stadig det er lidt af en heltegerning, at min bror hentede mig, når jeg tænker på hvordan jeg havde det. Jeg endte faktisk med at sove næsten 13 timer den nat på hans sofa. Ikke så fedt, virkelig + jeg var stadig smadret mange dage efter. Set i bakspejlet må jeg jo have gået rundt med min hue omvendt på alle dagene… Heller ikke så tjekket. Så husk at få sovet – bare en gang i mellem.

– Jeg ved godt, at det er tanken der tæller… Men lad nu være at give en flaske Verdi til jeres venner i studentergave. No offence vel, men det er ikke en god gave, når man pludselig står med 17 flasker.

– Vognturen er jo lidt af et højdepunkt for mange. Hertil er det en super idé at tjekke vejret inden, således man hverken kommer til at fryse eller svede på turen. Det kan derudover meget nemt også blive koldt om aftenen: man skal jo huske at man størstedelen af tiden befinder sig i lastbilen som jo er åben, hvilket betyder meget vind – så tag en ekstra trøje med just in case. Et andet godt råd her, er at LADE VÆRE MED bare at gå amok i alkohol ved de første stop. En god idé er at fordele det udover hele dagen, da man netop skal tage i mente, at man er i gang HELE dagen. Så Slow Down cowboy, du får det sjovere på denne måde, fremfor at bruge hele dagen på at knække dig.

– Skriv for Guds skyld ikke med tusch i jeres huer (!) Min kære veninde Astrid (igen) skrev med tusch i min hue. Det var en rigtig sød hilsen, da den var læselig.. Det regnede nemlig et par af dagene, og dum som jeg var, havde jeg ladt min hue hænge i et træ (don’t ask) – den blev derved HELT gennemblødt, og således blev Astrids fine, fine hilsen fuldstændig tværet ud. Ret ærgerligt, da man jo gerne vil læse sine hilsner i huen mere end 1 gang. Så lad nu være med at begå samme fejl som mig!

God studenteruge til alle – nyd det! XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival Season!