Sarahhye
Ugens opture og nedture #4

Festival Season!

1/&Other Stories 2/Mango 3/Ganni 4/Designers Remix 5/Zara 6/Kaibosh 7/Dr. Martens 8/Won Hundred 9/Tretorn

Fesival sæsonen er her endelig! Jeg har glædet mig så uendeligt meget til den her tid på året. Det er først på sommeren, solen begynder så småt at varme rigtig godt OG festivalerne gør sin entre rundt omkring i landet. I år skal jeg kun 1 dag på festival faktisk. Jeg skal på Tinderbox om lørdagen, da det er den eneste dag det kunne lade sig gøre for mig. Jeg kan heller ikke tage på Roskilde i år, da det simpelthen vælter sammen med en masse stundentergilder – det var samme scenarie sidste år. Derfor bliver det “kun” til Tinderbox, og jeg glæder mig helt ekstremt. Jeg har således samlet 9 PERFEKTE festival styles, hvis du spørger mig. De fine shorts fra Mango har jeg allerede købt – de koster kun 80kr! Sikke et scoop. Jeg skal helt sikkert have dem på på lørdag, når jeg danser på Tinderbox og hører Travis Scott. God dag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens opture og nedture #4