Sarahhye
Flottenheimer + Condesa

Ugens opture og nedture #3

Nedtur: Jeg mistede min Snapchat streak med min søster Malou, som var på 124 dage! Dette skete i mandags – kunne ugen starte værre ud? Nu går der jo godt 120 dage før vi kan slå rekorden igen. #øv

Optur: Jeg modtog min fine nye Ferm Living pude med guld fluer på, som jeg har haft teaset om HER.

Nedtur: En hamrende træls parkeringsbøde. Behøver jeg sige mere?

Optur: Virkelig en KÆMPE optur – det er selvfølgelig Distortion! Nej, hvor havde vi det sjovt. Der var nærmest ikke et øjeblik under turen, hvor vi ikke havde det sjovt. Jeg elsker at tage på sådanne ture med mine veninder, de skuffer aldrig!

Optur: At møde en masse mennesker igen, som jeg ikke har set længe. Det er altid rart med gensynsglæde!

Optur: Den hyggeligste lille lejlighed på Amager, som vi havde lejet gennem airbnb.

Optur: Jeg købte denne fine trøje i &Other Stories til kun 235kr. Jeg kunne simpelthen ikke leve uden.

Nedtur: At indse, at det er en kæmpe skam, at vi ikke har Max Burger i Odense. Wauw, det var det bedste måltid jeg nogensinde har fået efter en bytur. Som jeg sagde i mit sidste indlæg, så byder København altid på nye kulinariske oplevelser.

God eftermiddag, XX S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flottenheimer + Condesa