Sarahhye
Distortion Update

Flottenheimer + Condesa

Nej, hvor København byder på mange kulinariske oplevelser. I går startede vi dagen på Café Flottenheimer, hvor jeg faktisk aldrig har været før. Vi bestilte næsten alle noget forskelligt, og hver eneste ret så så lækker ud – jeg kunne have spist det hele! Om aftenen inden vi tog i byen, tog vi på Condesa. Der har jeg været før, og jeg vidste dengang, at jeg bare måtte prøve det igen – så det gjorde vi. Vi fik en taco feast, som ses på nederste billede, og det kan absolut anbefales. Man får så meget forskelligt, og alle de små retter dertil er helt fantastiske. Jeg er nu tilbage i Odense, og jeg må virkelig sige, at jeg har haft en dejlig tur med rigtig godt selskab. God aften til jer, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distortion Update