Sarahhye
Café Skt. Anne

WHAT TO WEAR TO DISTORTION

1/Zara 2/Mads Nørgaard 3/Nike air max 97′ Metallic Gold 4/Ganni 5/Weekday 6/Weekday 7/Mango 8/Won Hundred 9/Weekday 10/Astrid Andersen 11/Ganni

Yeeees man – distortion er LIGE om hjørnet. Jeg glæder mig! Jeg har her samlet hele 11 styles, der efter min mening, er skabt til events som distortion. I min optik, må outfits til sådanne begivenheder gerne være rigtig stilet, men også super casual. Man skal kunne bevæge sig i det på samme tid med, at man ser hamrende godt ud. Når jeg skal vælge outfits til gadefesterne i denne uge, vil jeg gå efter noget, der både kan bruges om dagen og om aftenen. Det vil altså sige, at det godt må have den der “lag-på-lag” effekt, så man hele tiden kan indrette sig efter temperaturen. Og hvis man ikke er så meget til det der med at tage af og på, er en buksedragt jo det oplagte valg. Desuden må det også gerne være noget, der kan tåle at blive beskidt – man er der jo ikke for sjov vel? God distortion, venner! XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Café Skt. Anne