Sarahhye
Oldie But Goldie

Ugens opture og nedture #2

Optur: Årets første (!!!) vaffelis med min rigtig gode veninde Sara. Derudover har jeg også drukket min første Aperol Spritz i år sammen med Laura og Shir. To gode ting og en uge med ekstremt godt selskab, hvis jeg selv skal sige det.

Optur: Verdens bedste Emil overraskede mig med Nike air max 97′ i guld i torsdags. Det var virkelig en sød overraskelse, og jeg er allerede meget glad for dem!

Nedtur: At vælge IKKE at tage på loppemarked på Odense havn i dag. Når man alligevel vågner alt for tidligt på en søndag, ville det jo have været perfekt til et loppemarked. Kæmpe øv, for jeg er jo blevet helt bidt af det.

Optur: At være med Emil og hans ven Frede med på Odense stadion og se OB – Randers. Jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har været på stadion, men det var godt nok morsomt. Jeg er på ingen måde en person, der går op i fodbold, men sjovt var det.

Nedtur: Jeg er stadig kun tan på den ene side af mit ansigt.. Det er jo værre end at få skiskæg!

Optur: At være til reception på Odenses nye it-sted, Café Skt. Anne. Dette kommer der et indlæg om inden længe, for det er skam et sted, der er værd at kende.

Optur: Min søde hund Luca havde fødselsdag! Jeg har nemlig passet hende hele ugen da mine forældre var i Skotland, så jeg fejrede hende selvfølgelig hele dagen med fødselsdagssang, treats og en legetøjsdonut med pivelyde – fordi hvad ellers, right? God dag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie But Goldie