Sarahhye
Release alert 2.0

Sådan holder du et vellykket…

…. loppemarked! Jeg kan stadig ikke helt få armene ned over mit lille loppemarked i søndags. Det var virkelig en oplevelse for mig, for jeg har aldrig nogensinde selv holdt et godt loppemarked før det. Du kan læse om min oplevelse HER. I dette indlæg tænkte jeg, at jeg lige ville videreformidle de ting jeg lærte:

Vær stædig med dine priser
Altså folk prutter helt vildt. Jeg kan godt forstå det, for det er klart, at en køber gerne vil have det så billigt som muligt. Og det er så der du skal være stærk! Du skal holde fast i, hvad du synes dine ting er værd. Det er faktisk en god idé at sætte prisen en lille smule over – så er der lidt plads til forhandling. Således bliver både du og køber tilfredse.

Alt kan sælges
Wauw, det her var nok det, der forbløffede mig mest. Tænker du “ej det er der ikke nogen der gider købe” – tro om igen kære læser, for det er meget muligt, at der er en der lige står og mangler det, du egentlig bare ville kyle ud. Det gik op for mig mange gange at “One Man’s Trash is Another Man’s Treasure” 😉

Husk solcreme for Guds skyld !
Jeg var en kæmpe klovn at glemme det, og det kan bestemt ses nu. Det passede selvfølgelig med at solen stod mod venstre stort set hele tiden mens vi var der – det vil så sige, at jeg KUN er blevet tan på den ene side at mit ansigt. Ikke pænt, så er det sagt. Så husk lige solcreme, hvis solen kigger forbi.

Vær opmærksom
Dette betyder to ting: for det første bør du vide hvad du sælger, hvilke mærker du sælger og ikke mindst hvilke størrelser du sælger. Vær også opmærksom på at din stand ser indbydende ud, så du får en masse besøgende. En anden vigtig ting du skal være opmærksom på er, at din stand meget nemt kan blive fyldt op med mennesker. Netop derfor var jeg meget glad for at have Emil med, da det kan være enormt stressende at stå og handle med to forskellige kunder på en gang, og derudover også holde øje med resten af standen. Af den grund kan en loppe-makker skam godt anbefales. Alting er alligevel også sjovere når man er to.

God eftermiddag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Release alert 2.0