Sarahhye
Bom bom BOMBER

Loppemarked og højt humør

Kimono – Ganni / T-shirt – Won Hundred / Bukser – Pieces / Shades – Céline / Sneaks – New Balance 530

Sikke en skøn dag det har været i dag. Som nogle af jer måske har set på Instagram (@sarahhye) eller læst her på bloggen, har jeg været på loppemarked hele dagen i dag sammen med Emil #relationshipgoals haha. Det har virkelig været sjovt. Jeg havde en MASSE tøj, som jeg ikke har haft brugt i en evighed, så jeg mente derfor, at det skulle have nyt liv. Jeg tænkte således, at et loppemarked ville danne de perfekte rammer for dette formål – og jeg siger jer, at jeg fik solgt en masse! Hver søndag fra marts til oktober er der loppemarked på Odense Havn, så jeg vil da klart opfordre alle fra Odense, der overvejer at sælge ud, at bruge en søndag på havnen til at gøre netop dette. Der er rigeligt med mennesker dernede, og så koster det kun 100kr at have en stand. Det er en fed følelse at tjene penge på sine gamle sager, og det er mindst ligeså fedt at vide, at der er nogle der kan bruge de ting man ikke selv kan. Jeg må også erkende, at det er en totalt genial måde at få nogle gode og brugbare ting til næsten ingen penge. Derudover gør det jo absolut heller ikke noget at bruge en hel dag i solen og i godt selskab. XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bom bom BOMBER