Sarahhye
The Perfect Detail

Dancing in my Skinny Jeans

Tee – Thrasher / Bukser – Vila / Sneaks – New Balance 530 / Shades – Céline / Taske – Chanel

Sikke en dejlig tirsdag det er i dag. Solen skinner, og jeg har kartoffelsalat og frikadeller med som frokost. Så tror jeg altså ikke liiiige, at det bliver meget bedre. Jeg er i dag hoppet i mine allermest behagelige “læderbukser” og en god oversized tee. Jeg elsker tøj, der ikke er alt for tætsiddende og stramt – jeg skal jo kunne danse når jeg vil, ikke?

Husk, at i kan følge mig på Instagram @sarahhye – så er i altid opdateret på, hvornår der er et nyt indlæg oppe 😉 Hav en henrivende dag, XX #nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect Detail