Sarahhye
Remember to vote!

Ugens opture og nedture #1

Optur: Jeg fik endelig skrevet om mit seneste køb, nemlig min Chanel taske, som jeg bare er så glad for!

Nedtur: Jeg smagte pølsemix for første gang, og jeg er på ingen måde fan. Hvorfor i al verden vil man dog blande karryketchup og rå løg sammen?

Optur: Min søde mor havde fødselsdag. Det fejrede vi med store steaks, gode vibes og rigtig godt selskab.

Optur: Jeg var på håndværker salgsmesse med min chef, og jeg siger jer, at jeg aldrig nogensinde har prøvet noget lignende. Det var så sjovt. Altså håndværkere på sådan en messe, er værre end shoppelystne kvinder på januarudsalg.

Optur: Jeg har i dag mødt Ole Henriksen. #fangirl

Nedtur: MANGE tømmermænd efter jeg var i byen med mine søde veninder. Vi havde det hamrende sjovt – især efter min veninde Sara og jeg havde drukket noget, der bliver kaldt en “zombie” på Bar Rar. De zombier er virkelig ved at blive et kendt fænomen i Odense haha.

Optur: Sneakerbanquet, loppemarked og skønne København sammen med mine veninder Sarah Shirazi og Laura Hein. Vi er netop på vej hjem, og vi har haft det alt for hyggeligt.

Jeg håber i alle har haft en skøn søndag. XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remember to vote!