Sarahhye
Serie crush

Remember to vote!

Okay, nu skal i bare høre. Min seje ven Kawun Ghawsi, også kendt som “CONE”, er DJ. Han er pt. med i en konkurrence om at få lov til at spille på den absolut fedeste scene på Tinderbox, nemlig MagicBox scenen. Det er en konkurrence som Tinderbox smed op, hvor man skulle indsende et 20 minutter langt mix for at deltage. Kawun er således blevet udvalgt som en af de 10 bedste (!!!), og har derfor nu fået denne store mulighed om at spille på Tinderbox festivalen.

Kawun er en sindssygt talentfuld DJ, og skaber altid en kæmpe fest. For nylig var jeg med ham, min ven Simon og min gode veninde Sarah Shirazi med på Bakken i Kødbyen, fordi han skulle spille der. Og jeg siger jer, at jeg har aldrig nogensinde danset og festet så meget og så godt, som jeg gjorde den aften, hvor Kawun var bag pulten. Det er uden tvivl en af de allerbedste byture jeg nogensinde har haft. Det er altså bare én af årsagerne til, at han fortjener dette så meget. – Og det er så lige her i kommer ind i billedet. For at Kawun skal kunne spille på Tinderbox, kræver det en del stemmer. I kan således stemme på “CONE” lige HER, så vi alle kan danse sammen til hans søde toner til sommer på Tinderbox.

I kan derudover høre hans dope mix HER, som jo faktisk er perfekt til aftenens forfest. I kan derudover se hans facebookside lige HER.

God fredag! XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie crush