Sarahhye
Outfit from a GREAT night

Serie crush

Jeg ELSKER serier. Jeg ser dem faktisk ikke så tit, men når jeg gør, er jeg virkelig ustoppelig. Jeg ved ikke noget bedre end bare at fordybe mig fuldstændig i en serie – faktisk er jeg rigtig dårlig at se serie med, fordi jeg lever mig SÅ meget ind i det haha. Nå, men jeg har her samlet et par af de serier, der har fanget mig allermest, og som jeg stadig er helt vilde med, selvom jeg færdiggjorde nogle af dem for længst.

Altså R U kidding me – den her serie færdiggjorde jeg med Emil på under 3 dage! Den er virkelig fængende, og har virkelig også opnået rigtig stor hype. Jeg forstår godt hvorfor, for den er virkelig, virkelig værd at se. Den handler om en pige, Hannah, som begår selvmord og som forinden har lavet 13 bånd, som bliver efterladt til dem, der er skyld i hendes selvmord. Man følger i serien hovedpersonen Clay i hans kæmpe forvirring omkring disse bånd, de involverede og hans endeløse kærlighed til Hannah. “Thirteen Reasons Why” eller som den jo hedder på dansk “Døde piger lyver ikke” kan ses på Netflix, og der findes 1 sæson.

Åhhh Downton Abbey! Jeg kan SLET ikke få nok af denne serie, og jeg er faktisk heller ikke heeelt færdig med den endnu. Det er en serie jeg ser sammen med min mor, og da jeg jo ikke er hjemmeboende, kan det sommetider være svært at få taget sig tiden til at se et afsnit. MEN når det så er sagt, så er det faktisk heller ikke end serie jeg har lyst til at færdiggøre.. Denne serie handler om den absolut højeste klasse i England op gennem 1920’erne samt de historiske begivenheder, der også finder sted i den tidsperiode. Det er en serie der er fyldt med drama, intriger og snobberi haha. “Downton Abbey” kan ses på Netflix, hvor der er 6 sæsoner – meget anbefalelsesværdigt! Jeg elsker faktisk denne serie så meget, at min mor og jeg har planlagt en tur til London bare for at se slottet det er optaget på.

…. behøver jeg sige mere?

Ray Donovan – den ultimative mandemand. Altså man bliver næsten ikke mere mand end ham. Serien handler om denne seje “familiefar” som alle de hotte i Hollywood ringer til når lokummet brænder. Han ender i alle mulige sindssyge situationer, som både er actionpræget, men også totalt overdrevet og ganske underholdende. “Ray Donovan” kan ses på HBO, og der er 4 sæsoner.

Hele verdens yndlingsfamilie! Nej, vi snakker ikke om the Kardashians, vi snakker selvfølgelig om familien Pritchett/Dunphy. Det er jo virkelig den bedste sitcom der nogensinde er produceret. Vi følger de her tre familier, som alle er i familie med hinanden. Vi følger deres komiske hverdagssituationer og deres individuelle og spøjse personligheder. Jeg er fan!!! “Modern Family” findes i 7 sæsoner på Netflix og en 8. Sæson på Superchillin.

Så er det jo bare at gå i gang, kære læsere! God aften, XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit from a GREAT night