Sarahhye
Gorgeous Whiskey Night

Outfit from a GREAT night

Skjorte – Mango / Taske – Chanel / Bukser – Moss Copenhagen

Outfittet her er fra i fredags, hvor jeg jo som bekendt var til smagning på Tøystrup Gods. Jeg har faktisk været på Tøystrup Gods igen i dag med min mor, da der var et andet hyggeligt arrangement.

Skjorten jeg har på er fra Mango, og det er faktisk første gang jeg bruger den siden jeg købte den i New York. Igen er det jo min favoritkombination med et denimlook og en flæse, lidt ligesom den denimjakke jeg købte fornylig på Asos. To ting jeg jo meget elsker højt – denim og flæser. Skjorten kan stadig købes, der er et direkte link til den ovenfor. #nouwoutfit – XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous Whiskey Night