Sarahhye
Chanel 2.55 Jumbo

Gorgeous Whiskey Night

I fredags kickstartede jeg jo weekenden med en herlig whiskyaften på Tøystrup Gods. Min søde mor havde arrangeret hele aftenen, der foregik i meget smukke omgivelser. Hun har vinbutikken Vinoble i Ringe, der faktisk ofte holder spændende aftener i stil med denne, og det er skam heller ikke første gang jeg deltager. Arrangementet var meget vellykket, en kæmpe succes og ganske interessant. Der er SÅ meget at lære om whisky og andet spiritus – især for unge mennesker som mig selv. De fleste af os drikker det jo for det meste kun, når vi enten skal i byen eller til en eller anden form for fest, hvilket faktisk er lidt en skam. Jeg fik virkelig meget ud af aftenen, for jeg synes nemlig altid at det er spændende at lære om noget nyt. Aftenen omhandlede det skotske whiskydestilleri Highland Park – et af verdens bedste. Det er et brand, der faktisk har meget at gøre med Norden, vikinger og Nordisk Mytologi. Highland Park har flere gange samarbejdet med Jim Lyngvild af netop den grund, så selvfølgelig var han også til stede. Han ses ovenfor sammen med min mor.

Jeg kan varmt anbefale at udforske (med måde) spiritus som whisky. Det er en helt ny verden, hvor der er meget (!!!) ny viden at hente. Hvis i nogensinde bliver tilbudt at tage med til enten en vinsmagning, rom-, cognac- eller whiskysmagning, så gør det! Spring ud i det, i vil ikke fortryde det. XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel 2.55 Jumbo