Sarahhye
Coachella Vibes

A canvas dream

Taske – Balenciaga

Åhh hvor er den bare fin. Jeg mangler virkelig i min garderobe en god crossbody taske i en lille størrelse og med lidt farve på – hvor denne jo virkelig er perfekt. Når jeg shopper efter tasker, går jeg altid mest efter de sorte, da jeg har en eller anden forestilling om, at jeg så vil få den brugt mest. Det er lidt fjollet. Mon ikke jeg på et tidspunkt får samlet mig mod til at gå et skridt op og købe en i et så slidstærkt materiale som canvas og i en så smuk farve som BLÅ. Deeeet bliver nok ikke foreløbig, da jeg faktisk lige har investeret i en ny og meget særlig taske, som i nok skal få af se inden længe.

Hav det skønt, xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coachella Vibes