Sarahhye
Ganni all over

Coachella Vibes

1 Ganni / 2 Ganni / 3 Baum Und Pferdgarten / 4 Zara hårbånd / 5 Designers Remix / 6 Zara / 7 Ganni / 8 Won Hundred / 9 Ganni

Der er jo Coachella festival lige nu i L.A. Det er jo virkelig den mest moderigtige festival der findes, hvis du spørger mig. Og det er absolut en festival jeg bare skal opleve en dag – den er på min bucket list. Jeg kan lige forestille mig stemningen, musikken og de perfekte festival outfits. For mig er stilen på Coachella meget med farver, print, flæser, lag, denim og ikke mindst frynser. Frynser er næsten et must. Jeg har samlet 9 items, som jeg mener har den perfekte vibe, og som jeg godt gad være iført, hvis jeg var på Coachella i år. Måske også 9 items jeg kunne finde på at iføre mig på dette års danske festivaler.

God aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni all over