Sarahhye
Oldie but Goldie

Burger on my mind

Alle der kender mig ved, at jeg er KÆMPE fan af burgere. Altså jeg elsker virkelig burger.
For nylig var jeg i Århus med min elskede søster, Malou, hvor vi testede et temmelig cool burger sted: The Burger Shack. Til stor fornøjelse. Jeg var virkelig begejstret over stedet, maden og priserne. Så begejstret, at jeg har fortalt alle jeg kender om stedet. Så begejstret, at jeg bare ikke kan få den burger ud af hovedet. Og så begejstret, at jeg har fået overtalt Emil til, at vi skal spise der, når vi i denne uge tager til Århus. Jeg er simpelthen nødt til at prøve det igen!

Hvis du skal til Århus eller er fra Århus, og ikke har prøvet det endnu – giv det et skud, du vil ikke fortryde det! Det taler jo helt for sig selv, når din burger er stemplet med restaurantens navn, right?

The Burger Shack, Frederiksgade 39, 8000 Århus C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie but Goldie